Ales de paper de Cristina Páez

Ales de paper de Cristina Páez

Tot comença quan un mes de novembre de l'any 2018 vam rebre un correu on una funcionària del Parlament Europeu s'havia emocionat llegint les histories de vida reals i anònimes que protagonitzen el llibre sobre salut mental, Ales de paper. I aprofitava el mail per oferir l'oportunitat de donar a conèixer els problemes de salut mental i els diferents tipus d'intervencions que fan els professionals del “social” amb les persones afectades per un trastorn mental i les seves famílies.

Així doncs, van organitzar una presentació per al primer trimestre de l'any 2019 que finalment va veure la seva materialització el passat dia 9 d'abril del 2019. Al matí vam tenir l'oportunitat de presentar el llibre a la seu oficial del Parlament Europeu i per la tarda vam tenir el plaer de compartir sala a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

A les dues presentacions vam estar acompanyats per un públic interessat en les paraules i l'exposició de l'autora que en finalitzar l'acte va contestar amablement totes i cadascuna de les preguntes que persones de diferents nacionalitats van fer a Cristina Páez.

Contents de poder deixar uns exemplars del llibre Ales de paper a les dues edicions, català i castellà, a la Biblioteca del Parlament Europeu i a la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya. Mil gràcies!!

https://cristinapaezcot.com/

Cristina Páez