Ayurveda per rejovenir

Ayurveda per rejovenir

Ayurveda, la forma més tradicional de rejovenir és després d'una neteja, permet que totes les toxines acumulades s'eliminin.

Els teixits reben després tractaments de rejoveniment per nodrir-los i reconstruir-los de manera saludable. Alguns aliments inclouen específicament ghee (mantega clarificada), dàtils, ametlles, figues, llet orgànica, grans integrals dolços i vegetals nutritius com a verdures.

Les espècies que encenen el foc digestiu i estimulen el sistema immunològic, com la cúrcuma, el gingebre, el fonoll, el safrà, el comí i el cardamom, també poden ajudar en el procés de rejoveniment.

Les activitats que donen suport al rejoveniment es poden afegir a la rutina diària. Un son saludable, mantenint una hora diària constant per ficar-se al llit i despertar-se.

Massatges a les plantes dels peus i al cap amb oli abans d' anar a dormir.

El ioga i el Pranayama, així com les pràctiques que encenen el foc digestiu, brinden el benefici de rejovenir el cos, la ment i el prana (energia vital).

Una pràctica de meditació o una altra activitat reflexiva també és clau, ja que permet sortir dels drames que es desenvolupen a la vida diària i entrar a la naturalesa divina.

L'última categoria de rejovenidors són les Herbes, de les quals Ayurveda en té moltes.

https://www.ayurvedabarcelona.net/