El Mapa del tresor-L'Ofici de viure

El Mapa del tresor-L'Ofici de viure

Per fer el teu mapa del tresor necessites només una cartolina, paper, fotos, tisores, colors i molta il.lusió.

Fes un mapa del tresor per a una sola fita o àrea de la teva vida, de manera que puguis estar segur d'incloure tots els elements, fes-ho senzill i fàcil.
Això permet a la teva ment enfocar-se d'una manera clara.

Pots desitjar fer un mapa del tresor per al treball, un altre per a l'amor, un altre per a l'economia, etc.

El pots fer de la mida que sigui convenient per a tu. Pots tenir-ho en un quadern a la bossa o a la cartera, penjar-lo a la paret de la teva habitació, al mirall del bany o a la feina.

Sempre posa una foto teva al mapa, per un efecte més realista. Mostra't sent, fent o tenint el teu objectiu desitjat, viatjant al voltant del món, amb una parella nova, rebent felicitacions per algun projecte aconseguit, obrint el teu ésser interior.

Utilitza molts colors al teu mapa del tresor per incrementar el poder i impacte sobre la teva consciència. Mostra't a tu mateix en un escenari real, fes-ho creïble.

Posa afirmacions en el teu mapa del tresor. "Tinc el millor treball de la meva vida", "la meva economia és pròspera", "sóc molt feliç", "estic gaudint d'un gran amor", etc.

Assegureu-vos també d'incloure l'afirmació còsmica: "Gràcies Pare, perquè això o una alguna cosa millor ara es manifesta per a mi a l'Univers, de manera perfecta i en harmonia per a tot el món."

El procés de crear el teu mapa del tresor és un pas poderós cap a la manifestació de la teva fita.

Ara només dedica un parell de minuts cada dia per observar-lo en quietud i, de tant en tant, dedica-li un pensament durant el dia.
Això és tot el necessari.

Funciona!!

Fotografia: Michelle Canu