El sexe-Font de joventut

El sexe-Font de joventut

Segons els taoistes és essencial que activem la nostra energia sexual i tinguem tants orgasmes com puguem i el més freqüentment possible.

Durant el període d'excitació i orgasme el cos allibera hormones sexuals que per als taoistes són literalment la font de la joventut i bellesa.

El Tao i les teories sexuals modernes conflueixen en el fet que l'objectiu en la relació sexual no ha de ser ni l'orgasme ni l'ejaculació. El Tao va fins i tot més enllà, ja que indica que l'objectiu del sexe és la salut mental i física tant de l'home com de la dona.

L'art d'estimar
Per al Tao, l'harmonia existent entre el yin i el yang s'aplica en l'acte sexual, de manera que sense importar el cansament, l'energia o el temps que es tingui, es pot dur a terme una unió sexual satisfactòria que involucri un alt nivell d'amor entre la parella, de manera que el vincle es veurà enfortit. El Tao convida els amants a gaudir l'un de l'altre sense pressa, a jugar i no buscar com a objectiu ni l'ejaculació ni l'orgasme, ja que això arriba sense presses, espontàniament i amb gran plaer, hi ha moltes persones que prefereixen els jocs i carícies a l'acte sexual.

Posant en pràctica les tècniques i posicions d'aquesta filosofia oriental, la teva parella i tu gaudireu de nivells de sensualitat, afecte i erotisme abans no assolits.

Les tècniques del Tao sexe mostren un coneixement profund del funcionament del cos i de les emocions humanes de cada sexe. El seu objectiu és cultivar el plaer i aconseguir augmentar qualitativament i quantitativament mitjançant l'erotisme.

Gaudeix de les carícies mútues, tocar, sentir, olorar i assaborir la parella.
Decorar l'ambient on es consumarà la trobada d´amor. Cada parella ha de construir el seu propi temple. Podeu realitzar massatges amb essències aromàtiques, escampar flors per llit, vestir roba sensual, posar espelmes, música, col.locar petits bols de menjar amb sabors que ajudin a despertar els sentits (fruites petites, mel, xocolata, té aromàtic, etc.)

Alliberar el cos. Cal acceptar-se com som, animar-nos a mostrar les millors qualitats de nosaltres mateixos sense complexos, i afalagant la parella. Per al taoisme és essencial mantenir relacions sexuals constantment, per enriquir-se de forma mútua en tots els aspectes.

Treballar la respiració de forma suau. Cal fer-ho de manera adequada i pel nas, relaxant-nos i oblidant tot el que passa fora. L'únic que importa és el plaer de gaudir del moment.

Carícies per a ell. Digues-li que es despulli i es posi còmode. Comença acariciant el pit, l'interior de les cuixes, els dits, el lòbul de les orelles, els braços ... Deixant el penis per al final.

Carícies per a tu. Ara és ell qui ha de recórrer els teus punts més eròtics i sensibles, que no són sempre els que t'imagines. Digues-li que comenci per les mans, els llavis i els peus. Que segueixi després per l'esquena, el cap, els malucs i les cuixes, les orelles i el coll.

Temps per estimar, plaer assegurat, i recordeu després de fer l'amor deixar els cossos junts alineant les vostres xacres, energia assegurada.

Fotografia: Pintura: Raúl Barceló

Marta Texidó