Gelea real

Gelea real

Gelea real, la clau per afrontar l'hivern amb les defenses al màxim d'energia.

Creiem que és molt important activar les nostres defenses i preparar l'organisme per arribar a la nova estació. Una dieta equilibrada, amb l'aportació de nutrients necessària, una activitat física habitual i adaptada a les nostres habilitats i un descans correcte, són algunes de les pautes que es recomanen perquè el nostre sistema immune es trobi en les millors condicions possibles.

Entre aquestes aportacions nutricionals , es troba la Gelea Reial, tresor de la naturalesa i resultat de la unió entre el món vegetal i animal. La gelea reial és una substància secretada per les abelles obreres que constitueix l'aliment exclusiu de l'abella reina durant tota l'existència. L'esperança de vida d'una abella obrera és de 30 a 45 dies, mentre que la reina d'un rusc pot viure fins a 5 anys. Aquest aliment meravellós atorga a la reina una longevitat 40 vegades més gran i una productivitat extraordinària.

La Gelea Reial conté 16 vitamines, moltes d'important efecte antioxidant, substàncies d'activitat antibiòtica i silici, potassi i fòsfor, entre altres minerals.

Pintura: Santi de la torre