La Maca. Aumenta el desitg sexual.

La Maca. Aumenta el desitg sexual.

Els beneficis de la Maca a la salut sexual.

Els problemes sexuals són habituals i afecten negativament l'estat d'ànim i el benestar. Els principals problemes estan relacionats amb el desig sexual i la disfunció erèctil. Aquesta última afecta més del 30% dels homes de 40 a 70 anys. Tot i que es disposen de medicaments per a la disfunció erèctil, i l'ús de testosterona per al desig sexual hipoactiu, moltes persones al món prefereixen l'ús de plantes.

Aquestes plantes medicinals han suposat un avenç revolucionari en el tractament de la disfunció erèctil i són conegudes a tot el món com a tractament. De forma recent, s'ha descrit l'activitat afrodisíaca de l'arrel de maca i el seu efecte favorable sobre l'espermatogènesi en homes adults. els Andes Peruans. Durant segles han estat reconegudes les propietats per millorar la sexualitat i la fertilitat.

La maca es recomana per les seves propietats per disminuir l'ansietat, la depressió i l'estrès, però en aquest estudi s'ha demostrat que l'efecte de la maca sobre el desig sexual és independent dels canvis de puntuació a les proves de depressió, estrès i ansietat. A més, la millora del desig sexual gràcies a la maca no es va relacionar amb l'augment dels nivells sèrics de testosterona o estradiol.