Massatge amb pedra de jade

Massatge amb pedra de jade

La pedra jade és una gemma verda semipreciosa que té una textura llisa i sedosa.

El seu ús és mil·lenari per al tractament de la bellesa de la nostra pell. Representa la bellesa de la dona i en un altre aspecte també la puresa.-

Teràpia de rodet de jade

Les dones orientals han utilitzat aquest utensili per a la bellesa de la seva pell des de temps immemorials. El corró de jade està molt difós en els tractaments de bellesa, fent massatges acompanyats d'una bona crema i seguint moltes vegades els meridians i punts d'acupuntura. El jade té propietats calmants i tranquil·litzants. Actua molt bé sobre el sistema nerviós transmetent una sensació agradable. No cal calor artificial per posar-lo en activitat. El jade pot ser excitat només amb la calor del cos humà; aquest genera raigs infrarojos que penetren amb més profunditat al nostre organisme. Quan això succeeix el nostre cos es torna més vital i les cèl·lules es regeneren.

Elimina la pell morta arrossegant les cèl·lules que queden adherides a la pedra. Per això ens servim dels rodets de jade que mitjançant massatges continus no només serviran per remoure les cèl·lules mortes sinó també per a l'eliminació de greix corporal i la tediosa cel·lulitis.

Olis essencials: Per començar el massatge facial es realitza amb la pell desmaquillada i es podeu utilitzar els següents olis que mostrem a continuació al costat de les seves propietats. Recomanem aquells que siguin ecològics o de la millor qualitat possible: -Oli de gira-sol que no estigui refinat. És ric en vitamina E i F amb excel·lents propietats antioxidants.

-Oli de rosa mosqueta. Actua contra les teves arrugues i de forma genèrica contra les taques i altres defectes de la pell.

Oli de blat. Té abundant vitamina E i ajuda a regenerar la nostra pell.

Oli d'ametlles. Amb un ampli ús de manera tradicional al nostre país, dóna elasticitat a la nostra pell.

Com faig servir el rodet de jade? L'ús del rodet de jade no té un nivell de dificultat alt. Porta a terme moviments ascendents i suaus sobre el teu front i galtes així com al voltant dels teus llavis i el coll. 10 minuts.Si vols obtenir els millors resultats fes servir el corró de jade tres vegades per setmana.

Segur notaràs el canvi. El rodet s'ha de netejar per obtenir els millors resultats.

Marta Texidó