Massatge Kobido

Massatge Kobido

El massatge facial japonès va ser desenvolupat per augmentar la salut i la longevitat, posant èmfasi en la prevenció abans que en la cura. Correctament administrat, augmenta la bellesa (ajuda a prevenir arrugues i taques d'edat), remou toxines del rostre i equilibria el Chi o energia vital per millorar la salut general.
Kobido és un tractament facial de rejoveniment de gran abast. És una branca de la Medicina Tradicional Japonesa, com Anma i l'Acupuntura. Una combinació profunda de conceptes mèdics asiàtics tradicionals i de tècniques facials japoneses tradicionals del massatge. Ajuda a alliberar l'energia i la tensió bloquejada en els músculs facials, principals i del coll. El massatge ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial i prevé i redueix l'impacte del procés de l'envelliment. Amb un tacte ràpid i rítmic, s'estimula el sistema nerviós, es millora la circulació de la sang i el flux limfàtic, es consoliden i es entonen els músculs, i s'equilibra el flux de l'energia a la cara.
També anomenat "KOBIDO", és un massatge dirigit a millorar l'aspecte de la nostra cara, i al tractar de mantenir una òptima salut, que aquesta es vegi reflectida en una pell llisa i sense taques.
Aquest massatge és diferent de qualsevol altre massatge facial. La majoria dels mètodes utilitzats a Occident només treballen la superfície de la cara per relaxar i restaurar els teixits fins. El massatge facial japonès es centra en la condició de la pell, els músculs subcutanis i el Chi, l'energia vital. El propòsit d'aquest massatge és treballar de manera específica i precisa amb els meridians facials i punts de acupressió per assolir un equilibri en tota la pell del rostre i els músculs facials.
Kobido és una rica combinació de moderns mètodes facials i conceptes asiàtics tradicionals. Moviments de percussió ràpids, amassament, digitopresión, copets, diagnòstic facial i teràpia dels meridians i punts d'acupuntura es combinen estratègicament per crear un tractament facial revolucionari. Les etapes del tractament comprenen: Massatge i Energia. L'etapa del massatge es compon de tècniques de manipulació facial suaus i profundes, alhora que preparen a la cara per a la segona fase, que produeix un efecte de lifting natural sense la necessitat d'utilitzar agulles com en l'acupuntura (i sense els efectes de un procediment quirúrgic).