Oli de Rosa Mosqueta

Oli de Rosa Mosqueta

L'Oli de Rosa Mosqueta, procedent de les llavors de la varietat Rosa moschata, és un dels productes que més interès ha despertat a l'àrea de la dermatologia, nutrició i cosmètica, ja que els seus usos i aplicacions van des de la regeneració de teixits danyats, el retard en l'aparició de línies d'envelliment prematur, i la prevenció en la formació d'arrugues.

També s'han obtingut resultats espectaculars en el tractament de la pell afectada perquè madures o exposada a radioteràpia.

COMPOSICIÓ L'oli de rosa mosqueta conté un alt nivell d'àcids grassos essencials poliinsaturats (AGI), linoleic i linolènic, 77%, responsables de la seva beneficiosa acció de regeneració de la pell. A més, la closca de les llavors també s'obté un alt contingut de vitamina C.

Fer massatges fins a la seva completa absorció.

També es pot utilitzar directament a l'aigua del bany. Es pot aplicar sobre qualsevol zona afectada de la cara  cos o mans. Regenera i nodreix la pell, eliminant visiblement les arrugues i les cicatrius.

Preveu i corregeix el fotoenvelliment i els problemes cutanis deguts a les radiacions solars. Redistribueix la pigmentació permetent l'eliminació de taques solars, així com les produïdes en els casos d'acne, varicel·la o verola, dissimulant la hiperpigmentació produïda per les cicatrius.

En el cas de les dones embarassades es recomanen suaus massatges al pit i abdomen , des de l'inici de la gestació, per evitar-les estries. Per a pells sensibles, resulta interessant la seva aplicació després de la depilació o afaitat. Contribueix a atenuar les cicatrius o cremades.

Marta Texidó