Rescue

Rescue

RESCUE®, LA GAMMA QUE T'AJUDA A GESTIONAR LES TEVES EMOCIONS I A MANTENIR L'EQUILIBRI EMOCIONAL.

RESCUE®, la gamma de productes creada per ajudar a la gestió de les emocions, ha liderat un esdeveniment experiencial amb la participació de Patri Psicòloga com a experta durant el qual s'ha aprofundit en la causa de les pors i els recursos que tenim al nostre abast per enfrontar-los.

La por és una emoció natural i necessària per adaptar-nos a les amenaces del nostre entorn. Tanmateix, quan aquesta reacció es genera sobre situacions irreals o imaginàries, pot limitar i obstaculitzar el fet d 'aconseguir els nostres objectius. Segons un estudi realitzat per RESCUE®, la por de conduir, als espais tancats i als espais oberts són les aprensions més recurrents entre la població.

A partir de les 38 Flors de Bach® Originals, Edward Bach va decidir crear una barreja específica per a diferents moments i situacions puntuals del dia.

Va seleccionar 5 de les 38 Flors de Bach® Originals: Rock Rose, Clematis, Impatiens, Cherry Plum i Star of Bethlehem.

A aquesta composició se li va donar el nom de Rescue®.Gràcies a la seva combinació floral, RESCUE® us ajuda a gestionar i mantenir l'equilibri i la serenitat en situacions del dia a dia i pot ajudar a gestionar les teves emocions a moments de por ja sigui durant el dia o per la nit.