Secrets de bellesa natural

Secrets de bellesa natural

Peeling corporal:

Per a tenir una pell de seda, neta de tota impuresa i saludable, tens tots els ingredients a casa.Prepara en un bol una barreja d'oli d'oliva, sal marina o de taula, unes gotes de llimona i una cullerada de mel. Abans de la dutxa diària, Fes-te un massatge a tot el cos amb aquesta barreja, insisteix especialment en els colzes, els genolls i els talons dels peus. Deixa passar uns minuts i després dutxa't, primer amb aigua temperada i finalitza-la amb aigua freda. Quedaran impressionats de la teva pell.

Mascareta de maduixes.

Quan preparis un plat de maduixes amb nata, reserva't dues o tres maduixes i dues cullerades de nata per a fer-te una mascareta. Tritura dues maduixes amb una forquilla i afegeix la nata i una cullerada de mel d'abella fins a formar una pasta molt espessa, aplica-te-la sobre la cara i el coll, excepte el contorn dels ulls, deixa reposar vint minuts. Pots retirar la mascareta amb cotó humitejat amb llet tèbia. Els resultats són espectaculars, refresca, suavitza, és una mascareta molt especial per a pells seques i aspres.

Un consell per la bellesa a la maduresa:

-Pren suficients líquids al dia, a més de beneficiar la teva vitalitat, evitaràs que la pell s'arrugui.-És molt beneficiós prendre aigua natural en dejú amb suc de llimona, ajuda a eliminar les toxines que ha produït l'organisme a la nit.-Durant el dia beu infusions de plantes depuratives, relaxants, digestives o calmants, entre hores i després dels menjars.-Sopes i brous, si pot ser sense sal i amb un raig d'oli d'oliva.-Sucs de fruites i verdures per esmorzar o abans dels menjars.-Durant els menjars poca aigua o un gotet de vi.

Bellesa assegurada!
Marta Texidó