Viu seguint la teva pròpia brúixola

Viu seguint la teva pròpia brúixola

La saviesa ens ensenya que tot el que ens va succeint té un profund significat, moltes vegades no entenem exactament el perquè de les coses, però solament per ignorància pensarem que la vida funciona per casualitats.El que veiem avui no és per casualitat, sinó que és el resultat de què hem pensat, dit i recreat en el passat.

Construïm el nostre particular "poder de l'ara". Pensem tots junts en la pau, no hi ha res més potent que la força de molt pensant el mateix, pau en el present, pau per a cada dia.

El rellotge ens marca totes les hores del dia que volem omplir a costa de no sentir-nos sols, i invertim molt temps davant del televisor, de vegades sense veure res. Oblidem-nos cada dia una estona del rellotge i connectem-nos amb la nostra brúixola interior, i meditem si estem en el camí que ens dirigeix al nostre destí.Invertim el nostre temps lliure a ajudar als altres, donar és rebre, i no hi ha res que ens aporti més a la vida que donar a la nostra família, als nostres amics, a qui ho necessita.Estem entrant en una època molt bona, en la que cada vegada hi ha més persones en tot el món que s'uneixen amb llaços invisibles, donant suport, optimisme, felicitat, ajuda i construint un món molt millor, amb missatges de pau, amor, harmonia. La llum existeix i la seva absència és la foscor.No podem oblidar que som éssers espirituals i que podem decidir quina actitud prendre en la vida, tots tenim un enorme potencial positiu encara per descobrir. Els pensaments i sentiments positius ens ajudaran a afrontar qualsevol circumstància de la vida amb altra perspectiva.Sorprèn-te cada dia de la bellesa del cel, del color de les flors, de la frescor de la brisa i de la generositat del sol i sent que ets part de la creació, observa que les coses més senzilles de la vida comencen a tenir sentit.

Fes cas de la teva brúixola interior, no falla mai.

Marta Texidó